میان وعده های سالم و فاقد گلوتن برای بیماری سلیاک
در مورد تغذیه مناسب بیماری سلیاک چه می دانید؟ افراد بسیاری وجود دارند که مبتلا به بیماری سلیاک هستند. بیماری سلیاک نوعی از بیماری روده ای است که به گلوتن موجود در مواد غذایی واکنش می دهد و سبب آسیب دیدن روده می شود. به همین دلیل، افراد مبتلا به این بیماری، رژیم های غذایی ویژه ای دارند که فاقد گلوتن است. در این مطلب از بخش بیماری ها و تغذیه دکتر سلام، روش تهیه ی برخی از میان وعده های غذایی فاقد گلوتن آماده شده است. بیماری سلیاک و خرمای شیرین و پر شده برای آماده کردن یک میان وعده ی سالم بدون گلوتن، می توانید خرما را با کره ی بادام زمینی غیر شیرین یا ترکیبی از گردو و برش های نارگیل، پر کنید. ۳ عدد خرما حاوی…